Család

“Gondoskodnál róluk?” – legjobb barátjára bízta gyermekeit

Az egyedülálló édesanya halála előtt kérte meg legjobb barátnőjét, hogy viselje gondját gyermekeinek. A nő könnyek között mondott igent.

 A 39 éves Beth Laitkep tudta, hogy meg fog halni, ezért fordult barátnőjéhez a hatalmas, emberfeletti szívességgel: gondját viselné hat gyermekének, miután ő eltávozik?

Beth 2014-ben tudta meg, hogy rákos, amikor várandós volt legkisebb gyermekével. Hogy elkezdhesse a kemoterápiát, előbb kellett megszülnie gyermekét. Úgy tűnt, állapota stabilizálódik, ám 2015-ben a mellrákja kiújult. Idén májusban közölték vele az orvosok, hogy a végső stádiumban van.

A nőnek hat gyermeke született, két apától. Az egyik már elhunyt, a másik pedig akkor hagyta el az édesanyát, amikor kiderült, rákos. Így Beth legnagyobb aggodalma az volt, mi lesz gyerekeivel, ha ő meghal? 

Legjobb barátnőjét, Stephanie Culley-t még az iskolából ismerte. Hozzá fordult a kéréssel: gondoskodna gyermekeiről? Stephanie igent mondott. Most férjével nevelik a hat, 2 és 15 év közötti testvért, akiket az anyjuk utolsó kívánságához híven, rózsaszínbe öltöztettek a temetésre. 

Forrás: Telegraph

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top