Család

2 hónappal a szülés után ismét terhes lett

Nem kis meglepetés érte a döbörközi Kalauz Tündét, amikor a nőgyógyásza közölte vele, hogy hármas ikreket vár, és valószínűleg őket is azon a napon szüli majd, mint a korábbi két gyermekét.

Amerre nézek, gyereket látok” – állapította meg a teol.hu tudósítója, amikor meglátogatta az immár ötgyerekes családot Döbörközben. Tündéék a második fiuk után nem terveztek újabb gyermeket, de a szülés után két hónappal mégis állapotos lett a fiatal nő. Az orvos az első vizsgálatnál még csak a terhesség tényét állapította meg, ám a 12. héten kiderült: három babával állapotos.

A családdal szeretnek játszani a számok: a két idősebb fiú egyaránt június 8-án ünnepli a születésnapját, és erre a napra írták ki az ikrekkel is. Ám ahogy az várható volt, a triumvirátus – Noel, Léna és Lara – előbb érkezett, így a terhesség 32. hetében, április 15-én világra jöttek. Életük első 40 napját a koraszülöttosztályon töltötték.

Döbörköz a lehetőségeihez mérten próbál segítséget nyújtani: az ikrek érkezésekor 300 ezer forinttal támogatták a családot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top