Család

Női bringán veszett nyoma a 61 éves férfinek

Az eltűnt idős férfi térben és időben nehezen tájékozódik.

A Bajai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya körözési eljárást folytat Papp Ferenc eltűnése ügyében. A 61 éves mélykúti lakos július 2-án délután madarasi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott egy női vázas, piros színű mountain bike típusú kerékpárral, amelynek elöl és hátul fekete kosara van. Azóta semmi hír róla – írja a police.hu.

Papp Ferenc 180 centiméter magas, 80 kilogramm testsúlyú, normál testalkatú. Haja rövid, ősz, barna szemű, arca borostás. Térben és időben nehezen tájékozódik.

A férfi eltűnését megelőzően szürke bársonynadrágot és sötétkék pólót viselt, amelynek ujjai piros színűek, fekete cipőjén oldalt vízszintes fehér csík látható.

police.hu
Forrás: police.hu

A Bajai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-300-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 “Telefontanú” zöld számán, vagy a 107-es, illetve 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top