Család

Adj nevet a veszprémi cuki tigriskölyköknek, még nyerhetsz is vele

Bizony, akár te is nevet adhatsz a Veszprémi Állatkert tüneményes tigriskölykeinek. Sőt, ha szerencsés vagy, még wellnesshétvégét is nyerhetsz. Na, mi legyen a neve a cuki tigriseknek?

Hosszú évek után végre tüneményes szibériai tigrisek születettek a Veszprémi Állatkertben idén májusban. Ugyanakkor a két kicsinek még nem találtak megfelelő nevet gondozóik, így a látogatók, az olvasók segítségét kérik. Akár te is lehetsz a hím és a nőstény tigriskölykök keresztszülője.

A lehetséges nevek listájából válaszd ki a számodra leginkább szimpatikusat, és ha szerencsés vagy, mert mások is ugyanerre a névre szavaztak, akkor wellnesshétvégét nyerhetsz. Természetesen a Veszprémi Állatkert kis tigrisei a legnépszerűbbként kiválasztott neveket kapják majd.

Játssz velünk, és nyerj jegyeket a KULTKIKÖTŐ előadásaira! Kapcsolódj ki Hernádi Judit zenés estjén, vagy nevess egy jót a Mr. és Mrs. című komédián Pindroch Csaba és Verebes Linda előadásában!

Adj nevet a veszprémi cuki tigriskölyköknek, még nyerhetsz is vele
 

Szóval, mi legyen a kis tigriseke neve? Natasa, Léna, Irina, Nadja vagy Jana? Esetleg Borisz, Tajga, Oleg, Ruslan vagy Iván? Segítsünk az állatkertnek!

(Veol)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top