Család

4 évig küzdött, hogy házas szeretője mellé temessék

A 71 éves asszony évek óta küzd érte, hogy halála után néhai szeretője mellé temessék.

Peter Hanson, a néhai üzletember 2012-ben hunyt el, de még halála után is súlyos perekben vitatkoznak a nők, hogy ki feküdhessen mellé.

A jelenleg 71 éves Renata Spickenreuther 1966 óta volt szeretője Hansonnak, ám a férfi csak halála előtt nem sokkal, 2008-ban vált el feleségétől, Dorothytól. Renata már négy éve azért küzd, hogy halála után ő is Peter mellett nyugodhasson, egyébként a 78 évesen eltávozott férfi végakarata szerint, aki direkt azért csináltatott dupla sírt, hogy Renata később mellette legyen az öröklétben.

Pert nyert: végre házas szeretője mellé temethetik az asszonyt

A feleség, Dorothy két évvel ezelőtt halt meg, őt nem temették a férfi közelébe, mondjuk ezt érthető okokból nem is szerette volna. A család azonban ennek ellenére sem szerette volna, hogy a szerető sírja Hanson sírja mellett legyen – ugyanakkor a törvény az törvény, Renata hivatalosan is nyert, így halála után újra egyesülhet szerelmével.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top