Család

Zseniális módszerrel védte meg húgát a piszkálódó osztálytársaktól

A 12 éves lány úgy döntött, saját módszerével tanítja móresre húga osztálytársait, miután megtudta, hogy piszkálják őt.

Ahelyett, hogy megvárta volna őket suli után, vagy utánuk ment volna a játszótérre, hogy leüvöltse a hajukat, a 12 éves Ava sokkal cizelláltabb módszert választott, hogy móresre tanítsa a piszkálódókat. Egy rózsaszín lapra meghívót készített nekik, majd ezt egyesével postázta is. 

A meghívóba szó szerinti fordításban ezt írta: “Sziasztok! Elke, Grace és Ashley, ezúton hivatalosan is meghívnálak benneteket egy rendezvényre, aminek a neve, »hagyjátok békén a húgomat«. Mikor: lehetőleg most azonnal. Hol: mindenhol. Mit hozzál magaddal: a cinikus, gonosz énedet, amit érkezéskor azonnal hajíts a kukába. Miért: mert hetek óta gonoszak vagytok a húgommal.”

Zseniális módszerrel védte meg húgát a piszkálódó osztálytársaktól

Ava a levélkébe azt is őszintén leírta, mire számíthat az a lány, aki a figyelmeztetés ellenére tovább piszkálja kishúgát. “Ha esetleg nem menne, számíthattok a pusztító, hetedikes haragomra” – írta a 12 éves lány, aki a meghívó hátoldalára tíznél is több különböző nyelven írta fel azt, hogy “álljatok le“.

Emeljük kalapunk a kreativitása előtt!

Olvass még többet a témában az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top