Család

Bámulatos ajándékot eszelt ki az apa kisfiának

A csodás magyar történet bizonyítja, nincs szükség méregdrága ajándékokra, hatalmas csinnadrattával megrendezett gyerekzsúrra a meglepetéshez. Csöppnyi kreativitás épp elég, hogy kisfiának óriási örömet okozzon édesapja a születésnapjára. Lájk!

A Cegléden élő Patrik július 9-én, szombaton ünnepli 6. születésnapját. Édesapja különleges meglepetést talált ki a szegény sorsú kisgyermeknek. Egy hónappal ezelőtt a Facebookon kérte ismerő­seit, aki teheti, küldjön egy képeslapot kisfiának, mert neki idén nemhogy ajándékra, de néhány szelet tortára sem lesz pénze. És láss csodát, az utóbbi hetekben több ezren osztották meg a munka nélküli férfi kérését, és özönlötték el azóta a kiscsalád postaládáját az üdvözlőlapok.

Bámulatos ajándékot eszelt ki az apa kisfiának

Gábor egyedül neveli Patrikot, az édesanya akkor lépett le, amikor a kisfiú mindössze 3 hónapos volt. A nagymama segít a férfinek a mindennapi ­teendőkben. Az édesapa a gyereknevelés mellett verseket ír, sorai máris nagyon sikeresek a Facebookon. Saját érzéseit, fájdalmát veti papírra, de mások kérésére is szívesen ír verseket.

A Blikk meglátogatta a családot ceglédi otthonában, Patrik büszkén mutatta a sok-sok ajándékot, amit a jószívű idegenektől kaptak a világ minden tájáról. Már eddig is nagyjából hatszáz képeslap érkezett Magyarország mellett Svédországból, Ausztriából, Németországból, sőt még Japánból is. Sokan küldtek plüss­állatokat, de még szintetizátorral, DVD-vel is meglepték ismeretlenül a kisfiút.

És a kis Patrik meglepetése ezzel még nem ért véget, hiszen szombaton egy népszerű bohóc ingyen elvállalta, hogy születésnapján szórakoztatja a vendégeket és a kisfiút. Több tucat fős motoroscsapat is tiszteletét teszi az ünnepségen, akik ajándékokkal teszik felejthetetlenné a hányatott sorsú Patrik 6. születésnapját.

Fotó: Fuszek Gábor - Blikk
Fotó: Fuszek Gábor – Blikk

 

Játssz velünk, és nyerj jegyeket a KULTKIKÖTŐ előadásaira! Kapcsolódj ki Hernádi Judit zenés estjén, vagy nevess egy jót a Mr. és Mrs. című komédián Pindroch Csaba és Verebes Linda előadásában!
 
 
Bámulatos ajándékot eszelt ki az apa kisfiának

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top