Család

Nyoma veszett egy 10 éves gyereknek a nyolckerben

Baseballsapkában és rövidnadrágban tűnt el a 10 éves Oláh Erik János.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága körözési eljárást indított gyermekkorú Oláh Erik János eltűnése ügyében. A 10 éves fiú 2016. július 10-én a délelőtti órákban Budapest VIII. kerületi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, és azóta semmi hír sincs róla – írja a police.hu.

Oláh Erik János 140 cm magas, sovány testalkatú fiú. Haja rövid, barna színű. Szeme színe barna.
Eltűnésekor baseball sapkát, narancssárga színű rövid ujjú trikót, barna színű rövidnadrágot viselt, rajta Simpson család rajzfilmfigurákkal és kék színű cipőt.                                                                                    

police.hu
Forrás: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható gyermekkorú Oláh Erik Jánost felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a 06-1-477-3700 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top