Család

“A feleségem a hősöm” – megható poszttal tisztelgett orvos felesége előtt a férj

Könnyfakasztó vallomásával nem csak felesége, de egyszerre minden, az egészségügyben dolgozó névtelen "hős" előtt tisztelegni szeretett volna.

“Ez a feleségem, Jessica, aki a 14 órás műszakja után éppen vacsorázni készül” – írta a nőről készült fotó alá a férj, akinek teljes nevét kérésére nem hozták nyilvánosságra. A folytatásban a férfi leírja, orvosként dolgozó felesége az ideje nagy részében olyan embereken igyekszik segíteni, akik életük legnehezebb napjain mennek keresztül.

“Mindegy, hogy stroke-ról, autóbalesetről, motorbalesetről, esésről vagy törésről van szó, Jessica mindenkiről gondoskodik. Anyákról. Apákról. Lány és fiútestvérekről. Komplett családokról. Mindegy, hogy ki vagy, hol születtél, vagy hogy mi történt veled, az ő kezei között biztonságban leszel.”

 

Jessica a férje szerint minden áldott nap kimerülten ér haza a 14 órás műszakja után. “Amikor belép az ajtón, leveszi a cipőjét, és csak arra vágyik, hogy leülhessen. Nem szoktam faggatni a napjáról, mert tudom, hogy nem szeret róla beszélni, és ez rendben is van így. Ha mégis beszél, örömmel hallgatom.”

A férj a poszt végén elárulja, mindegy, hogy Jessica szomorúan vagy vidáman érkezik haza, másnap újult erővel és lelkesen vág neki a napjának. “És épp ezért szeretem őt tiszta szívemből. A feleségem az én legnagyobb hősöm” – írta zárásképp a férfi.

Olvass még többet a témában az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top