Család

Kirúghatják az apát, mert megvédte gyermekeit az őket piszkáló osztálytársaiktól

Elveszítheti állását az apuka, aki szembefordult a gyerekeit piszkáló 11 éves sráccal.

Christopher Coopernél kicsit elszakadt a cérna, ekkor kezdett el kiabálni a 11 éves kisfiúval. Oka mondjuk volt rá: a kissrác állítólag már két hosszú éve rászállt Cooper gyerekeire, pokollá téve mindennapjaikat.

A pokolban pedig ezúttal semmi túlzás nincsen: a kilencéves Braiden már kórházba is került a fiú miatt törött csuklóval, a 11 éves Millie-t pedig bordán rúgták és eltörték szemüvegét is. Az apuka a rendőrségnek is próbálta jelenteni az esetet, de a hatóságok azt mondták, ezzel az iskolának kell foglalkoznia.

Kirúghatják az apát, mert megvédte gyermekeit az őket piszkáló osztálytársaiktól

Ekkor kezdett ordítozásba Cooper. Tettéért végül pénzbírságot kell fizetnie, őt azonban sokkal jobban aggasztja, hogy ápolói állását is elveszítheti. A bíróság egyelőre nem áll Cooper mellett, a bíró azt is kiemelte, milyen “ironikus, hogy épp a piszkálódás miatt problémázott, mikor ő maga is azt csinálta a fiúval”, és hozzátették, hogy semmilyen körülmény nem teheti elfogadhatóvá, hogy egy felnőtt egy gyereket ilyen módon zaklasson.

Forrás: Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top