Család

Egy hónapja nem találják a 14 éves lányt

Egy hónapja nem találják a Győrből eltűnt 14 éves lányt. A rendőrség most már a lakosság segítségét is kéri Bagi Ramóna Petra felkutatásához.

A Győri Rendőrkapitányság nyomoz Bagi Ramóna Petra ügyében. A 14 éves lány 2016. június 21-én délután az egyik győri gyermekvédelmi intézetből tűnt el. Engedély nélkül távozott, és azóta semmilyen életjelet nem adott magáról. Az eddigi nyomozás nem járt sikerrel, ezért a rendőrség a lakosság segítségét kéri a lány felkutatására.

Bagi Ramóna Petra 152 centiméter magas, normál testalkatú. Haja hosszú, barna színű, szeme szintén barna. Azt nem tudni, milyen ruházatot viselt, amikor elhagyta az intézetet.

A rendőrség az információkat, a bejelentéseket a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának 06-96-417-329-es telefonszámán vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöld számon, illetőleg a 107-es vagy a 112-es segélyhívószámok bármelyikén várja.

Június 21-én tűnt el Bagi Petra Ramóna
Június 21-én tűnt el Bagi Petra Ramóna

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top