Család

Kitagadja lányát, mert nem tetszik neki a név, amit unokájának adott

A szülés előtt állítólag többször is figyelmeztette a lányát, hogy ha ezt a nevet adja születendő kisfiának, minden kapcsolatot megszakít vele.

A kétségbeesett kismama, aki alig néhány hete adott életet első gyermekének, a Mumsnet nevű közösségi oldalon kért tanácsot: édesanyja ugyanis a szülés óta nem hajlandó szóba állni vele. Sőt! Mint kiderült, nemcsak a kapcsolatot szakította meg lányával és unokájával, hanem azt fontolgatja, kitagadja egyetlen gyermekét, mert az olyan nevet választott unokájának, ami neki nem tetszik.

Kitagadja lányát, mert nem tetszik neki a név, amit unokájának adott

Az anyuka, aki a fórumon Direct Your Call felhasználónéven regisztrált, elmondta, mielőtt világra jött volna kisfia, készített egy előzetes listát a neki tetsző nevekről, és ezt édesanyjának is átküldte. Az anya lánya első választását közönségesnek és gyakorinak találta, emellett azért is hevesen tiltakozott a név ellen, mert a másodunokatestvérének kutyáját is így hívták.

A posztból nem derült ki, hogy az anyának melyik névvel volt baja, annyi azonban biztos, annyira megharagudott a lányára, amikor végül mégis ezt a nevet választotta, hogy még a kórházban se volt hajlandó őt meglátogatni. Sőt, mi több, a poszt tanúsága szerint képeket se hajlandó nézni újszülött unokájáról.

Olvass még többet a gyereknevekről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top