Család

Szándékosan él csecsemőként ez a nő

Egy nő úgy dolgozza fel a gyerekkori traumáit, hogy pelenkát visel és óriási rácsos ágyban alszik.

A Floridában élő, 21 éves Jess különös – bár nem annyira ritka – szenvedélynek hódol: szeret csecsemőként élni, és szereti, ha kisbabaként kezelik. 24 éves barátja, David, pedig partnere ebben.

A nehéz gyermekkort és szexuális abúzust is elszenvedő Jess előszeretettel hord pelenkát, cumisüvegből szeret a legjobban inni, és egy hatalmas, neki készült rácsos ágya is van. A lány kétéves korában lett szexuális abúzus áldozata, ás állítása szerint eddig semmiféle hagyományos pszichoterápia és gyógyszerelés nem segített annyit a történtek feldolgozásában, mint ha egy kisbaba bőrébe bújhat.

A pár állítja, hogy ez a szerepjáték mentes mindennemű szexualitástól, és hogy soha nem szexelnek közben. Jesst megnyugtatja, hogy ott van mellette a nagy és erős David, a védelmező, és megélheti a gyerekkor ártatlanságát, ami a valóságban kimaradt az életéből. A kisbaba Jess kisgyerekes dolgokat szokott csinálni: firkálgat, gyerekzenéket hallgat, gügyög, néha hisztizik. David pedig jó apukaként ott van mellette, és állítása szerint nagyon bejön neki a szülői védelmező és gondoskodó szerep. De nem csak nekik: a YouTube-csatornájuknak több tízezer követője van.

Már felnőtt, de önszántából csecsemőként él
Már felnőtt, de önszántából csecsemőként él
Már felnőtt, de önszántából csecsemőként él

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top