Család

Művégtagokkal él tovább a kutya, akinek levágták a mellső lábait

A kilenc hónapos kutyusnak állítólag karddal vágták le mellső lábait – most művégtagokkal próbálja tovább folytatni az életét.

Brutális kegyetlenséggel csonkították meg az alig kilenc hónapos kiskutyát Thaiföldön: karddal vágták le mellső lábait.

A Cola nevű kutyát a szomszéd támadta meg, állítólag azért, mert az megrágta egyik cipőjét. A kutya gazdája felajánlotta a szomszédnak, hogy kárpótolja őt az anyagi kárért, de az visszautasította az ajánlatot, és helyette inkább egy karddal tért vissza éjjel, hogy bosszút álljon az állaton.

Cola gazdája azonnal szólt a hatóságoknak és az állatmentőknek, de az állat lábain már nem lehetett segíteni. Most azonban a hihetetlen módon még mindig vidám kutyus művégtagokat kapott – egyelőre még kicsit botladozik vele, de úgy tűnik, jól boldogul majd.

Furcsa érzés persze örülni az ilyesminek, hiszen bár a lehetőségekhez képest ez tényleg olyan siker, ami bőven ad okot örömre, de jó lenne, ha egy kutya sem szorulna művégtagokra ilyen támadásoknak köszönhetően.

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top