Család

Zseniális levelet írt férjének a hatgyerekes nő, mielőtt csajos hétvégére indult

A hatgyerekes anyuka tudta, milyen időzített katasztrófával fenyeget, mikor férje magára marad hat kicsi gyermekével – ezért figyelmeztető levelet hagyott a férfinak.

“Drága férjem! Szeretetből írom ezt a levelet, nem a félelem miatt. Szerettem volna átvenni néhány dolgot, mielőtt itt hagylak téged…velük” – így kezdi levelét a hatgyerekes anyuka, Meghan Oeser, aki csajos hétvégéje előtt döntött úgy, hogy ír férjének.

“Éjjel, nappal, reggeli idején és valamikor ebéd táján könnyen úgy érezheted, hogy a POKOLBAN vagy, és a Sátán jött el hozzád Én kicsi pónim alakjában.” Meghan egyébként – a viccen túl – azért is aggódott ennyire, mert férje rengeteget dolgozik, sosincs otthon hétvégéken, és számára teljesen ismeretlenek a kihívások, amik elé a hat eleven gyerek állítja.

Zseniális levelet hagyott férjének a hatgyerekes nő, mielőtt csajos hétvégére indult

Meghan ezért felhívja a figyelmet a lehetséges veszélyekre: “Valószínű, hogy Quinn kiborul, amiért Elly viseli az “Elsa-ruhát”, Penny pedig szintén ideges lesz Quinnre, amiért az mégis “Annaként” hivatkozik rá. (…) A vacsora rémes lesz. Bailey pizzát akar majd, Harper meg hot dogot. Quinn zokogni kezd, amint meghallja a hot dog szót, és ragaszkodni fog a mac and cheese-hez (de nem a sárga vagy a fehér, hanem csakis a lila dobozos fajtához).”

És ez így megy tovább hosszú sorokon keresztül, rengeteg valamiért hisztiző vagy zokogó gyerekkel a nap minden percére leosztva. Az internet persze imádta a vicces levelet, aminek végén azért Meghan is megjegyezte, hogy bármennyire idegtépő is ez néha, férjével mindketten őszintén imádják nagy családjukat.

DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top