Család

Őszintén beszélt az egyedülálló anyák nehézségeiről, imádja az internet

Aly Brothers őszinte fotó kíséretében számolt be az egyedülálló anyák sokszor kegyetlen helyzetéről.

Semmi filter, semmi smink, csak kócos haj és könnytől csillogó szemek. Ilyen fotót posztolt magáról Aly Brothers, az egyedülálló anyuka, aki úgy döntött, Facebookon mondja el, milyen nehéz néha egyedül felnevelni egy gyereket.

Őszintén beszélt az egyedülálló anyák nehézségeiről, imádja az internet

A 22 éves Brothers könnyei a szupermarketben kezdtek patakzani, és még a kocsiúton is kitartottak. Aznap nem indult valami jól a napjuk: elfogyott a tej, a gyerekek pedig tejet akartak – lehetőleg csokisat –, ezért a szupermarket felé vették az irányt. A kisebb nem akart a kocsiba ülni, a nagyobb állni akart a kocsiban, “mint Superman”, a gyerekek visítottak, az emberek bámultak. A gyerekek aztán lufit akartak, mire Aly próbálta rábírni őket, hogy osztozzanak egyen. Belementek, aztán valahogy mégis meggondolták magukat. Miközben a sorban álltak, a gyerekek visítottak, Aly pedig kétségbeesetten próbálta őket megzabolázni az emberek vádló pillantásokat lövelltek felé, és megjegyzéseket tettek rá, többek között olyanokat is, hogy: “fiatalnak tűnik még két gyerekhez…”. És akkor elszakadt a cérna. 

Ahogy kézhez kapta a blokkot, sírni kezdett. A kocsiban a nagyobb is rákezdte, mert nem szereti, ha a mamája sír. “Néha kordában tudom tartani a gyerekeimet, néha nem. Néha odafigyelnek és néha nem – írja. – Szóval, ha látod, hogy ez szülő küszködik a gyerekeivel, hogy a gyerekek hisztiznek, hogy egy anyuka vagy egy apuka a könnyeivel küzd… mondj inkább valami kedveset. Kérlek, ne ítélkezz! És minden anyukának, akinek olyan napja van, mint nekem… tudom, értem, és szeretlek titeket. Erős vagy, és nagyon jól csinálod a dolgodat!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top