Család

Szívbemarkoló poszttal emlékezik halva született kisfiára az apuka

A 27 éves személyi edző első fiának kézlenyomatát a nyakára tetováltatta. Azt mondja azért, hogy mindig emlékezzen a neki tett ígéretére.

“Emlékszel még a legelső alkalomra, mikor a kezedbe vetted újszülött gyermeked kezét?” – kezdi megható, apák napjára szánt posztját Brad Kearns. A személyi edzőként dolgozó, háromgyermekes apuka úgy döntött, hogy az Ausztráliában vasárnap esedékes ünnep alkalmából első gyermekének állít emléket, aki – noha még a születése előtt meghalt – teljesen más embert csinált belőle.

Szívbemarkoló poszttal emlékezik halva született kisfiára az apuka

“Amikor a babátok megfogja a kezed, és te a tenyeredbe zárod a kezét, picit megszorítod, hogy érezze a jelenlétedet, először akkor taglóz majd le ennek az aprócska életnek a sérülékenysége. Csak ülsz mellette, és csodálod. Majd teszel egy néma fogadalmat: hogy megvéded. Hogy mindig gondoskodsz róla és a legjobb szülő leszel, aki csak létezik.”

Szívbemarkoló poszttal emlékezik halva született kisfiára az apuka

Brad a posztban elárulta, noha halva született, első fiának, Buddynak is megígérte mindezt. “Hogy nem vihettük őt haza, nem változtatott azon, hogy szülők lettünk. Fogtam a kezét és tudtam, hogy már örökre az életem része lesz. Az első, akinek megígértem, hogy mindig vigyázok rá.”

Szívbemarkoló poszttal emlékezik halva született kisfiára az apuka

A személyi edző nem sokkal Buddy temetése után a nyakára tetováltatta a kisfiú kézlenyomatát. Mint mondja, ez a “végtelen ölelés” a tükörbe nézve mindig emlékezteti őt arra az ígéretre, amit a gyerekeinek tett. Posztja végén arra kéri minden olvasóját, hogy ha van édesapjuk, nagyapjuk, nevelő- vagy örökbefogadó szülőjük, ragadjanak meg minden alkalmat, és éreztessék velük, hogy betartották az ígéretüket.

Olvass még többet az apaságról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top