Család

Kiabált szüleivel, apja “börtönnel” büntette a hároméves kislányt

A texasi férfi ráadásul még fotókat is készített meglehetősen szokatlan nevelési módszereiről. A netezők szétszedik.

Juliano Parker, a hároméves kislány apukája azóta nem győz szabadkozni, mióta közzétette a nagy port kavart képeket a Facebook-oldalán. A texasi férfi elárulta, mióta csak megosztotta a fotókat, nincs egy perc nyugta sem: a telefonja szinte egyfolytában csörög, az oldalát pedig elárasztották a felháborodott hozzászólások.

Mint mondja, az egész azzal indult, hogy észrevette, kislánya egyre tiszteletlenebbül viselkedik vele és feleségével. “Egyik alkalommal leállt velünk feleselni a nyílt utcán, később pedig a boltban vágott ki hisztit. Csúnyán beszél, és kiabál velünk, amiből mostanra elegem lett. Korábban, ha ilyesmi történt, elfenekeltük őt, de ma már nem tehetjük, mert ez már bántalmazásnak minősülne.”

“My daughter Aubrey’Ella has been fighting with my wife and I, disrespecting us in public, not listening and talking back a lot. Spankings don’t work no more. My daughter is used to spankings and nowadays you can’t spank kids how they did back in the day [because] they call that abuse.” So instead the father of this 3 year old turned his apartment into a “jail”. Making his daughter wear an oversized orange tee, replacing her bed with a small mattress and feeding her meat and potatoes for dinner; you would think it stopped there but Aubrey'Ella even had to take a mug shot. Click the ???? in our bio ???????? to see how the father apologized after receiving mixed reactions and decided to try a more positive method of discipline.

XONecole.com (@xonecole) által közzétett fénykép,

 

A férfi leírta, saját nevelési módszert dolgozott ki lányának, melynek részeként börtönné alakította az otthonukat. A kislánynak kötelező volt egy túlméretes, narancssárga pólót húznia, házimunkát végeznie és matracon aludnia. Vacsorára húst és krumplit kapott, semmi mást. Juliano leírta, azt reméli, hogy a néhány napos tortúra jobb belátásra téríti majd a gyermeket.

Csakhogy a Juliano által közzétett képek terjedni kezdtek, és rövid idő alatt az egész világot bejárták. Felháborodott szülők százai döntöttek úgy, hogy kapcsolatba lépnek Julianóval: volt, aki gyermekvédelemmel fenyegetőzött, de olyan is, aki kétségbe vonta az apa mentális állapotát. Juliano a felháborodás hatására eltávolította a képeket, majd bevallotta, nem gondolta, hogy ilyen hatást fognak kiváltani.

“A lányom nagyon jó gyerek, csak néha elszalad vele a ló. Isten látja lelkem, nem akartam őt bántani, csak figyelmeztetni, hogy a tettei, a kimondott szavai következményekkel járnak” – magyarázkodott az apa.

Olvass még többet a gyereknevelésről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top