Család

Elutasított egy házassági ajánlatot, mert a jelölt nem szerette kutyáját

"Senkiért nem hagyom el a kutyámat" – jelentette ki a nő. Ámen!

Egy indiai nő kénytelen volt elutasítani barátja házassági ajánlatát, mikor kiderült, hogy a férfi nincs kibékülve kutyájával. “Senkiért nem hagyom el a kutyámat” – jelentette ki a lehető leghatározottabban Karishma Walia. És milyen jól tette!

Mikor a lány közölte döntését, a férfi teljesen kiakadt: “Jézusom, ez komoly? Biztos vagy a döntésedben? Lehet, hogy a kutyamániád csak egy időszak… most az életedről van szó.”

Elutasított egy házassági ajánlatot, mert a jelölt nem szerette kutyáját

Ezek után nem is nehéz látni, miért nem érti a férfi, mennyire kötődhet valaki kutyájához. Walia természetesen kötötte az ebet a karóhoz (!) és megpróbálta elmagyarázni, hogy a kutyatartás nem “csak egy időszak”, és az ember nem hagyhatja el négylábú barátját, ha már egyszer felelősséget vállalt érte.

Erre a férfi annyival zárta rövidre a dolgot, hogy: “akkor menj hozzá a kutyádhoz!”. Talán nem is olyan nagy baj, ha az ember nem megy hozzá egy ilyen férfihoz.

DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top