Család

Szerdától ne menj a Hősök tere felé

Óriási káosz várható szerdától a Hősök terén és annak közvetlen környékén. A hétvégi Nemzeti Vágta miatt lezárnak több útszakaszt. A Hősök terére mától még gyalogosan sem engednek be.

Szerdától jobb elkerülni a Hősök terének még a környékét is. A hétvégi Nemzeti Vágta miatt ugyanis lehetetlen lesz már a hét közepétől arra közlekedni. A rendőrség jelentősen korlátozza a behajtást és a forgalmat.

A Hősök tere mellett lezárják az 56-osok terét a Műcsarnok melletti parkolótól egészen a Városligeti fasorig. Szerdától már gyalogosan sem lehet a Hősök terét megközelíteni.

A Nemzeti Vágta versenyei miatt péntektől az Andrássy utat a Bajza utcát és a Városligeti körutat is lezárják a forgalom elől. A Dózsa György útnak a Lendvay utca és a Városligeti fasor között részére is tilos lesz behajtani. Sőt péntektől már az Állatkerti körúton és környékén is megtiltják a parkolást.

Egészen jövő hét szerdáig, tehát szeptember 21-ig tilos megállni és parkolni az 56-osok terén a Műcsarnok melletti parkoló és az 56-os emlékmű között.

Az érintett utakat a hétfőn kezdődő bontási munkák befejezéséig szakaszosan nyitják meg a forgalom előtt. A rendőrség a tilosban parkoló autókat elszállíttatja, szóval ha mégis a Hősök tere felé vinne a dolgotok, nagyon figyeljétek a kihelyezett táblákat.

Jobb elkerülni a Hősök terét és környékét
A pirossal jelzett utakat zárja le a rendőrség

(Inforádió)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top