Család

Szívszaggató iskolakezdési fotót tett közzé egy anya

Hátborzongató és szívszaggató képet posztol egy anyuka az iskolakezdésről – kislánya ezúttal már nem szerepelhetett a fotón.
Szívszaggató iskolakezdési fotót tett közzé egy anya

2015-ben Julie Apicella még olyan fotót posztolt iskolakezdéskor, mint bárki más: kislánya egyenruhában, izgatottan pózol a kamera előtt, türelmetlenül várva már az első tanórát és az osztálytársakat. Talán csak annyi szúrhatott szemet, hogy a kislány kopaszon áll a fényképezőgép előtt, persze szokatlanul rövid haja fiús divat is lehet. De nem az: a kis Emily rákbetegségben szenvedett, és 2015 decemberében alulmaradt a küzdelemben.

Szívszaggató iskolakezdési fotót tett közzé egy anya

Julie idei fotója ezért már csak a hiányról szól. A helyen, ahol egykor a kis Emily állt, most semmi sincs, csak ordító üresség. Az iskolakezdés az anyuka számára már csak keserű emlékeztető arról, hogy az ő kislányának nem kell füzeteket és új tolltartót venni.

Az anyuka arra kérte az ismerősöket a fotóhoz mellékelt kommentben, képzeljék el, hogy az idei az utolsó iskolakezdős fotó, amit gyerekükről készítenek. Hogy ez ne így legyen, Julie felhívta a figyelmet a gyerekeket fenyegető rák veszélyeire, és arra kérte a szülőket, fordítsanak megfelelő figyelmet a gyerekek egészségügyi ellenőrzésére.

DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top