Család

Minden napot így indít az apa-lánya páros – az internet megőrül értük

Borzasztóan cuki reggeli rutinnal állt elő ez az apa-lánya páros – bájos és ráadásul nagyon egészséges szokásukat mindenki nyugodtan megfogadhatja!

Ron Alston és hároméves kislánya, Aliya minden egyes napot ugyanúgy indítanak. Az apuka és kislánya belenéznek a tükörbe, és hangosan elmondják tükörképeik szemébe:

Erős vagyok. Okos vagyok. Keményen dolgozom. Gyönyörű vagyok. Tiszteletteljes vagyok. Senkinél nem vagyok jobb. Senki sem jobb nálam. Csodálatos vagyok. Jó vagyok.

Minden napot így indít az apa-lánya páros - az internet megőrül értük

Az apuka azért állt elő ezzel a módszerrel, mert eltökélte, hogy kislányából egészséges és magabiztos felnőttet fog nevelni – vele is ezt csinálták annak idején, és azt mondja, rengeteget segített neki, hogy minden reggele pozitív energiákkal feltöltődve indult. 

Ráadásul a jó fej apuka és cuki kislánya kapcsolatukat is erősítik ezzel a mágikus reggeli rituáléval.

Ron azt mondja, minden vágya, hogy Aliyából boldog, egészséges, szerény felnőtt váljon. A férfi másokat is arra biztat, hogy kövessék ezt az apró szokást, ami szinte semennyi időt nem vesz el a napból, mégis hatalmas változásokat hozhat az életünkben. 

BrightSide

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top