Család

5 hiba, amit a nők 99%-a elkövet a párkapcsolatában

Szerelembe esni egyszerű, hosszú és boldog párkapcsolatot fenntartani azonban már sokkal nehezebb. Egy pszichológus szakértő összeszedte, mi az 5 legnagyobb hiba, amibe a nők nagy része beleesik, mi pedig neked is eláruljuk, hogy veled ne fordulhasson elő!

1. Túl sokat leckéztetsz

Az egyik legnagyobb párkapcsolati hiba, mikor a nők állandóan kioktatják a párjukat, elmondják, hogy mit hogyan kellene csinálniuk. A partnerünk könnyen belefáradhat az állandó leckéztetésbe.

2. Végletekben gondolkodsz

A nők hajlamosak beleesni abba a hibába, hogy két véglet között ingadoznak: vagy a mindig szolgálatkész, alázatos háziasszonyt adják, vagy a kőkemény kioktató családmamit. Ez a “jókislány”, illetve “anyuka” két szélsőséges karakter, és egyik sem túl jó választás.

3. Piszkálódsz

Sok nő folyton piszkálja, sőt szinte megalázza partnerét: lusta vagy, nem keresel elég jól, nem csinálod ezt, nem vagy elég jó abban. Nem azzal van baj, ha kommunikáljuk problémáinkat, de nem ilyen formában. Próbáljunk finomabban, nem vádlóan fogalmazni párkapcsolatunkban.

5 hiba, amit a nők 99%-a elkövet a párkapcsolatában

4. Nem ismered fel a boldogságot

És ez nem is olyan egyszerű, hiszen senki nem tanított meg minket boldognak lenni. Ennek ellenére nagyon fontos, hogy ne legyünk örök elégedetlenek, állandóan mást keresők, hanem ismerjük fel és ami még fontosabb, értékeljük a boldogságunkat!

 5. Nem engeded, hogy a másik is beszéljen

A férfiak kommunikációja sokkal nehézkesebb, több dolgot tartanak meg maguknak, ez pedig aggodalmassá, bizonytalanná teheti a nőket. Ugyanakkor, ha azt szeretnénk, hogy sikeresen beszélgessünk partnerünkkel, nekünk is hagynunk kell, hogy a férfi a maga módján fejezze ki érzéseit nem szabad arra várnunk, hogy azt mondja majd, amit mi elképzeltünk fejünkben.

BrightSide

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top