Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Család

Lemondta esküvőjét, mert egy jós szerint úgysem működött volna a házasság

A 28 éves lány hisz a sorsban és a szerelemben, de úgy tűnik, egy jósnak még inkább hisz.

A most 28 eves Lisa Marie Manso 13 éves volt, mikor megismerkedett Michaellel, akivel aztán hat hónapon keresztül elválaszthatatlanok voltak, egészen addig, míg Michael családja el nem költözött a környékről. 

Nyolc évvel később aztán teljesen véletlenül Lisa újra találkozott gyerekkori szerelmével, és csodák csodájára újra kibontakozhatott köztük a románc. A sors akarata? Hát, egy jósnő szerint nem éppen.

Lemondta esküvőjét, mert egy jós szerint úgysem működött volna a házasság

Alig három héttel az esküvő előtt Lisa elment egy jósnőhöz, mert kicsit bizonytalankodni kezdett, Michaellel amúgy is sokat vitáztak, és ő biztosra akart menni, hogy házassága jól végződik majd. Lisa állítólag jegygyűrűjét is levette, nem is említette a házasságot, a jósnő teljesen magától kezdett el beszélni a dologról: elmondta, hogy esküvőjének később kell majd bekövetkeznie, és akkor is minden flanc nélkül, csak szűk körben tartja majd.

Lisa ekkor döbbent rá, hogy valójában inkább a habos ruhába, sok virágba és nagy ünneplésbe szerelmes, mint vőlegényébe, akivel egyre többet vitáztak. A fiatal nő így inkább lemondta az esküvőt és négy hónappal később egyébként kapcsolatuk is véget ért. Mondjuk egy lemondott esküvő után ezt nem volt annyira nehéz megjósolni.

Metro

Címlap

top