Család

Lemondta esküvőjét, mert egy jós szerint úgysem működött volna a házasság

A 28 éves lány hisz a sorsban és a szerelemben, de úgy tűnik, egy jósnak még inkább hisz.

A most 28 eves Lisa Marie Manso 13 éves volt, mikor megismerkedett Michaellel, akivel aztán hat hónapon keresztül elválaszthatatlanok voltak, egészen addig, míg Michael családja el nem költözött a környékről. 

Nyolc évvel később aztán teljesen véletlenül Lisa újra találkozott gyerekkori szerelmével, és csodák csodájára újra kibontakozhatott köztük a románc. A sors akarata? Hát, egy jósnő szerint nem éppen.

Lemondta esküvőjét, mert egy jós szerint úgysem működött volna a házasság

Alig három héttel az esküvő előtt Lisa elment egy jósnőhöz, mert kicsit bizonytalankodni kezdett, Michaellel amúgy is sokat vitáztak, és ő biztosra akart menni, hogy házassága jól végződik majd. Lisa állítólag jegygyűrűjét is levette, nem is említette a házasságot, a jósnő teljesen magától kezdett el beszélni a dologról: elmondta, hogy esküvőjének később kell majd bekövetkeznie, és akkor is minden flanc nélkül, csak szűk körben tartja majd.

Lisa ekkor döbbent rá, hogy valójában inkább a habos ruhába, sok virágba és nagy ünneplésbe szerelmes, mint vőlegényébe, akivel egyre többet vitáztak. A fiatal nő így inkább lemondta az esküvőt és négy hónappal később egyébként kapcsolatuk is véget ért. Mondjuk egy lemondott esküvő után ezt nem volt annyira nehéz megjósolni.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top