Család

Pulóverrel akarta megfojtani anyját Tibor

Durván elfajult a vita egy idős asszony és fia között Kisorosziban.

A 60 éves T. Tibor október 5-én a délelőtt veszekedni kezdett édesanyjával, annak kisoroszi családi házában. A vita egy pontján a férfi az ágyban fekvő, idős asszony mellé térdelt, és egy pulóverrel fojtogatni kezdte. Amikor az anya védekezni próbált, fia letette a pulóvert, ezek után azonban felkapott egy plédet az ágyról, azt feltekerte és az asszony nyakára szorította, miközben egyfolytában szidalmazta őt.

Pulóverrel akarta megfojtani anyját Tibor

Rövid idő elteltével elengedte a plédet, majd kiment a szobából, viszont tovább fenyegette az édesanyját. Pár perccel később visszament a szobába, és újra fojtogatni kezdte az asszonyt a pulóverrel, majd a pléddel, majd néhány perc után abbahagyta, és távozott.

A férfit a tett helyszínén fogták el a rendőrök. Előállították, gyanúsítottként kihallgatták, és őrizetbe vették. Emberölés kísérlete bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.

police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top