Család

Iskolába menet veszett nyoma a 17 éves Biankának

Iskolába indult, de oda nem érkezett már meg Kovács Adrienn Bianka.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya körözési eljárást folytat Kovács Adrienn Bianka eltűnése miatt. A 17 éves szigetszentmiklósi lány 2016. október 6-án 13 órakor indult el szigetszentmiklósi otthonából az iskolába, de oda nem érkezett meg, azóta semmi hír sincs róla – írja a police.hu.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

Kovács Adrienn Bianka körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, középbarna, lapockáig érő egyenes hajú, barna szemű, ovális, kissé kerek arcú, szögletes homlokú. Orra hegyes, fogazata felső elülső három foga kissé előre álló. Szája jobb oldalán egy piercing, bal fülében 4-5 fülbevaló (karika és pont) van.

A rendőrség kéri, hogy aki Kovács Adrienn Bianka tartózkodási helyével vagy az eltűnésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságon vagy tegyen bejelentést a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top