Család

Belerondított menye várandósságába a világ legrosszabb anyósa

Képtelen volt beletörődni abba, hogy csak a szülés után tudhatja meg születendő unokája nemét.

Ezért a saját kezébe vette az irányítást, és egész addig nem állt el ettől, míg el nem érte célját. Vagyis ebben az esetben: míg meg nem tudta az unoka nemét. Pedig, ahogy azt az idősebb asszony menye egy kismamáknak szóló internetes fórumon elárulta, kezdettől fogva igyekeztek férjével a “mama” kedvében járni.

“Tudtam, hogy nehezen viseli majd, ha a szülésig várnia kell, hogy megtudja, milyen nemű az unokája, ezért beleegyeztem abba, hogy az általa kiválasztott orvoshoz járjak, sőt még azt is megengedtem, hogy elkísérjen a vizsgálatokra.” Csakhogy ez végül nem volt elég: az anyós addig-addig faggatta az orvos asszisztensét, míg a szerencsétlen nő végül kibökte, amit hallani akart.

Kép forrása: Thinkstock
Kép forrása: Thinkstock

A legrosszabb az egészben az volt, hogy nekünk nem szólt a nyomozásáról. Teljesen véletlenül tudtuk meg a dolgot, mikor az egyik barátnőm e-mailben gratulált nekem a születendő lányomhoz. Először azt hittem, csak viccelődni próbál, de később megtudtam, hogy akkor tudta meg a baba nemét, mikor bevásárlás közben összefutott az anyósommal, és az állapotomról kérdezte.”

Mondanunk se kell, az első gyermekét váró házaspár nagyon megorrolt a mamára, és a bejegyzés tanúsága szerint azt fontolgatják, hogy kitiltják őt a szülésről. “Tudom, hogy nehéz megértenie, de rettenetes fájdalmat okozott azzal, hogy elrontotta ezt a meglepetést. Nem akarom az ő arcát nézni életem egyik legboldogabb pillanatában” – magyarázta a fiatal kismama, aki Sad Mommy néven regisztrált a közösségi oldalra.

Meglepő vagy sem, a poszt alatti hozzászólók zömében a kismamának adnak igazat, még úgy is, hogy a kilátásba helyezett büntetést a legtöbben túlságosan is szigorúnak tartják.

Olvass még többet az anyós-meny kapcsolatról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top