Család

Senki sem ment a 9 éves fiú szülinapi bulijára – a tűzoltók mentették meg a napot

Ez lett volna az első alkalom, hogy Mahlon együtt ünnepel a barátaival, csakhogy végül egyikük sem jelent meg a bulin.

Pedig a kilencéves fiú édesanyja elmondása szerint nagyon készült az ünneplésre: számolta vissza a napokat, a díszeket pedig saját kezűleg készítette. A lelkesedése azonban hamar alábbhagyott, mikor rájött, iskolai barátai közül senki sem jön el a várva várt bulijára. “Nem hibáztatom a gyerekeket, és nagyon igyekszem, hogy a szüleikre se legyek mérges” – írta Mahlon Layne anyukája, Kristen.

Senki sem ment a 9 éves fiú szülinapi bulijára – a tűzoltók mentették meg a napot

A csalódott anyuka Facebook-posztban fakadt ki a rosszul sikerült szülinapi buli után. Ebben leírta, hogy ez a mostani lett volna az első alkalom, hogy Mahlon iskolai osztálytársakkal és barátokkal ünnepel együtt, tekintve, hogy az első néhány évben magántanuló volt.

“A hatalmas csalódás, amin Mahlonnak keresztül kellett mennie, elkerülhető lett volna, ha ti, szülők legalább arra vettétek volna a fáradtságot, hogy visszajeleztek a meghívóra” – írta keserűen Kristin, majd hozzátette, fél tőle, hogy gyermeke élete végéig emlékezni fog a kilencedik szülinapjára.

Senki sem ment a 9 éves fiú szülinapi bulijára – a tűzoltók mentették meg a napot

 

Az anyuka posztja, amihez mellékelt egy fotót, amit Mahlonról készített a buli előtt, vírusszerűen terjedni kezdett, és természetesen eljutott az érintett szülőkhöz is. De nem csak hozzájuk: a balul sikerült buliról hallottak az oregoni tűzoltók, akik azon nyomban meghívták magukhoz a kilencéves fiút, és VIP-vendégeknek járó, kitüntetett figyelemmel mutatták be neki a munkájukat.

Olvass még többet megható tűzoltós történetekről az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top