Család

Élettársa hátába állította a konyhakést a csepeli nő

Tettlegességig fajult a vita az élettársak között, a rendőröknek azonban már nagy egyetértésben hazudtak.

Egy 46 éves budapesti nő 2016. február 5-én XXI. kerületi lakásában alkoholt fogyasztott. Élettársa este érkezett haza, szintén ittasan.

Ahogy az máskor is gyakran megtörtént, az élettársak között aznap este is veszekedés alakult ki. Ez alkalommal azonban a vita hevében a nő felkapott egy konyhakést és a kanapén ülő, éppen előre hajoló élettársa hátába vágta azt.

A férfi a szúrást követően nem érezte a lábát, ettől a nő megijedt,  és attól való félelmében, hogy börtönbe kerül, nem hívott segítséget az élettársához. A mentőket végül a megszúrt férfi értesítette, miután előre megbeszélték, hogy a hatóságoknak azt mondják, hogy őt a hazaérkezésekor a kapuban egy ismeretlen személy szúrta meg

A helyszínre érkező rendőrök azonban a lakás mosogatójában megtalálták az elkövetéshez használt, vérrel szennyezett pengéjű konyhakést, ezt követően a vádlott is és a sértett is elismerte a rendőröknek, hogy nem egy ismeretlen személy, hanem a nő szúrt.

A sértettet életveszélyes gerincsérüléssel szállították kórházba, és azonnal megműtötték.

A nővel szemben a Fővárosi Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat, melyért akár nyolc év szabadságvesztésre is ítélhetik.

ugyeszseg.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top