Család

Ezt a kérdést ne tedd fel az online ismerkedés során

Legyen szó Tinderről vagy valami klasszikusabb randioldalról, kutatók szerint van egy téma, amit egészen biztosan kerülni kell. Most eláruljuk, mi az!

Egyre többen próbálkoznak szerelmet találni a népszerű netes randioldalakon vagy mobilapplikációkban, de már sokszor kiderült, hogy az ilyenfajta online ismerkedésnek mások a szabályai.

Ezt a kérdést ne tedd fel az online ismerkedés során 

Eleve sokan panaszkodnak rá, hogy ezeken a felületeken csak a szexre megy ki a játék, és most az is kiderült, hogy akadnak tabunak számító témák is. Már ha az ember szeretne valamilyen módon sikerrel záruló chatet folytatni.

Kutatók szerint az online ismerkedés során semmiképpen se hozzuk szóba a munka témáját. Bármennyire is kézenfekvőnek tűnhet az “és te mivel foglalkozol?” kérdés, ezt ne tegyük fel a másiknak. Hogy miért?

Szakértők szerint a randizók emögött a kérdés mögött egy csomó más, provokatív kérdést sejtenek: “mennyit keresel?”, “mennyire jó oktatásban vettél részt?” és hasonlók. A kutatók szerint tehát érdemes elkerülni ezt a provokatívnak számító kérdést, helyette pedig inkább a hobbikról és érdeklődésről kérdezni a másikat az ismerkedés első szakaszában.

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top