Család

Iskolába menet tűnt el egy makói testvérpár

Napok óta nem találják a 14 éves lányt és 12 éves öccsét.

A 14 éves Horváth Anna Mercédesz és testvére, a 12 éves Horváth Gábor Márk 2016. november 23-án nem sokkal 7 óra után egy makói lakásotthonból iskolába menet ismeretlen helyre távozott, és azóta életjelet sem adtak magukról. A rendőrség már kiderítette, hogy Makóról busszal Hódmezővásárhelyre utaztak.

Horváth Gábor Márk 160 centiméter magas, az átlagosnál kicsit erősebb testalkatú. Szeme színe barna, haja rövid, szintén barna. Eltűnésekor kék dzsekit, sötét nadrágot, kék színű, magas szárú cipőt és kék alapon mintás hátizsákot viselt. 

Iskolába menet tűnt el egy makói testvérpár

Horváth Anna Mercédesz 160 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja rövid, festett, vöröses színű, szeme barna. Eltűnésekor sötétkék farmernadrágot, kis méretű mintás dzsekit, alatta hosszú ujjú felsőt, valamint egy vállpántos, piros táskát viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható két gyermeket felismeri vagy jelenlegi tartózkodási helyükkel kapcsolatban információja van, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán vagy a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.​

police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top