nlc.hu
Család
Iskolába menet veszett nyoma Márknak – 1 hete nem találják

Iskolába menet veszett nyoma Márknak – 1 hete nem találják

Buszra szállt, és azóta semmi hír a 12 éves Horváth Gábor Márkról. A makói rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Makói Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat a 12 éves Horváth Gábor Márk eltűnése miatt. A tini 2016. november 23-án nem sokkal 7 óra után egy makói lakásotthonból iskolába menet ismeretlen helyre távozott, és azóta semmi hír nincs róla – írja a police.hu. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig azt állapították meg, hogy Makóról busszal Hódmezővásárhelyre utazott.

Horváth Gábor Márk 160 centiméter magas, az átlagosnál kicsit erősebb testalkatú. Szeme színe barna, haja rövid, barna. Eltűnésekor kék dzsekit, sötét nadrágot, kék színű magas szárú cipőt és kék alapon mintás hátizsákot viselt.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható gyermeket felismeri vagy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információt tud adni, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.​

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top