Család

Megható! 90 lakóházzal támogatta a szegényeket lánya esküvője alkalmából

A tehetős indiai üzletember úgy döntött, hogy lánya esküvője alkalmából nem fényűző mulatságot szervez, hanem inkább épít 90 otthont, amit szegényeknek ajánl fel.

Ajay Munot egy ideje már félretett egy jelentősebb összeget, hogy hatalmas esküvőt rendezzen belőle lányának. Egy helyi politikussal való konzultálás után azonban az indiai férfi úgy döntött, a fényűző buli helyett inkább építtet 90 lakóházat, amit rászoruló és hajléktalan embereknek ajándékoz a nagy nap alkalmából.

90 lakóházzal támogatta a szegényeket lánya esküvője alkalmából 

Az üzletember lánya és vőlegénye nagy örömmel támogatták az apuka jótékony kezdeményezését, sőt, a nagy napon ők maguk nyújthatták át a kulcsokat a szerencsés beköltözőknek. A lakásokba a család kritériumai szerint csak olyanok költözhettek be, akik szegények, külvárosi nyomortelepeken élnek, nem fogyasztanak drogokat vagy alkoholt és nem rabjai a szerencsejátékoknak sem.

Munot lánya szerint ez volt a legszebb ajándék, amit esküvőjére kaphatott, és az egész család egyetértett vele, hogy sokkal hasznosabb helyre ment a vagyon, mintha egyetlen nap alatt szórták volna el.

Odditycentral

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top