Család

A dermesztő hidegben dobták az utcára a tengerimalacot

Igencsak elgondolkodtató, ugyanakkor meghökkentő posztot tett közzé a Magyar Tengerimalac-védő Közhasznú Egyesület. Valaki ebben a téli fagyos időben kidobott egy tengerimalacot. Szerencsére még épp időben találtak rá a remegő állatra.

A szívtelen gazda, aki bármilyen okból is döntött amellett, hogy ilyen brutális módon szabadul meg tengerimalacától, vélhetően nem tudja, hogy ezzel bűncselekményt követett el. A Magyar Tengerimalac-védő Közhasznú Egyesületnek mi is segítünk, hogy az állat gazdája megkerüljön, éppen ezért is tesszük közzé Facebook-bejegyzésüket.

A kisállatra, melyet Natasának kereszteltek, december 18-án reggel 9 órakor, mínusz 6 fokban (!) találtak rá Budapest 13. kerületében, a Fáy utca és a Zsinór utca közötti szakaszon. Ahogy írják, a tengerimalac “le volt dermedve a félelemtől, valószínűleg nem sokkal azelőtt engedték el”. Szegénykére rendkívül rossz állapotban találtak, most ugyanakkor a legjobb helyre került.

Az egyesületnek ti is segíthettek, ha fölismeritek a kidobott állatot, tudjátok, ki lehet a gazdája, és erről tájékoztatjátok őket.

A Fáy utca és a Zsinór utca között találtak rá a kidobott tengerimalacra

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top