Család

Ez történik a pornószínésznőkkel, miután teherbe esnek

Gyűlölködés, megaláztatás, munkanélküliség: alig pár nappal azután, hogy bejelentette, terhes, a 22 éves Bonnie Rotten ezzel a három dologgal szembesült.

“Milyen anya vagy már?”

“Tudsz egyáltalán tükörbe nézni? Mit fogsz majd mondani a gyerekednek, ha a barátai szembesítik majd a kis videóiddal?”

“És? Abbahagyod a pornózást, vagy te is egyike leszel azoknak az undorító nőknek, akik a gyereknevelés mellett a testükből csinálnak pénzt?”

“Hogy lehetnél már jó anya, ha pénzért bárkit leszopsz?”

Amióta csak közzétette az Instagram-oldalán, hogy gyermeket vár, a 22 éves pornószínésznő, Bonnie Rotten posztjait ilyen és ehhez hasonló gyűlölködő kommentek árasztották el. A fiatal anyuka azt mondja, “nem eteti a trollokat”, és igyekszik nem tudomást venni a rosszindulatú megjegyzésekről, ám a beszólások szünet nélkül érkeznek, ez pedig kezdi megviselni.

 Bonnie 2015 februárjában tudta meg, hogy várandós, és ahogy a legtöbb kolléganője ilyen esetben, azonnal fel is hagyott a pornózással. “Olyan ember vagyok, aki az egész lényét alárendeli annak, amit éppen csinál. Legyen az a pornó, vagy a gyereknevelés” – vallotta be a Vice magazinnak, majd hozzátette, elképzelni sem tudta, hogy várandósan dolgozzon.

Kép forrása: Instagram
Kép forrása: Instagram

Nem ő az egyetlen. Mark Spiegler, Bonnie menedzsere elárulta, viszonylag ritka a szakmában, hogy egy keresett színésznő teherbe esik. “Ha mégis terhes lesz, szinte biztos, hogy búcsút inthet a karrierjének” – mondja Spiegel, majd hozzáteszi, az esetek többségében a színésznők maguk döntenek úgy, hogy felhagynak a pornózással: “félnek a fertőzésveszélytől, attól, hogy a túlzott igénybevétel miatt elveszítik a babát, és vannak olyanok is, akik ezután képtelenek elviselni, hogy hozzájuk érjenek.”

Bonnie azt mondja, korábban el se tudta képzelni, hogy valaha felhagy majd a pornózással, ám mióta megszületett a kislánya, boldogabb és kiegyensúlyozottabb, mint valaha, és egyáltalán nem tervezi, hogy visszatér a kamerák elé. “Furcsa érzés, de egyben felemelő is” – nyilatkozta, majd hozzátette, a félretett pénzét egy szexjátékszereket gyártó cégbe fektette, így ha soha többet nem is pornózik, nem kell aggódnia a bevételek miatt.

Olvass még többet a pornószínésznőkről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top