Család

Szándékosan elütötte exbarátnője új pasiját

A feldühödött férfi erőszakkal Ausztriába akarta vinni korábbi szerelmét. Az exbarátnőt új pasija próbálta menteni. A verekedésből villámgyorsan autós üldözés lett, majd a féltékeny férfi szándékosan elütötte a nő barátját.

A durva eset még 2015. november 3-án történt a Vas megyei Bejcgyertyánoson. Az osztrák-német állampolgárságú férfi erőszakkal akarta korábbi barátnőjét Ausztriába vinni. A vita elfajult és veszekedésbe torkollt. A féltékeny férfi kerékkulccsal támadt az exbarátnő új pasijára, aki a támadót gyomron rúgta, majd a nővel együtt elfutott a helyszínről.

A dühödt férfi autójával utánuk hajtott, kiszállt a kocsiból, ismét a kerékkulccsal támadt, a pár egy bekötőúton menekült előle. A férfi erre visszaült a kocsijába, az útelzáró sorompót megkerülve szándékosan elgázolta a nő új barátját. A sérült férfi további bántalmazását a nő akadályozta meg.

A Vas Megyei Főügyészség az előzetes letartóztatásban levő osztrák-német férfit emberölés kísérletével, kábítószer-kereskedelemmel, kábítószer fogyasztásával és bódult állapotban elkövetett járművezetéssel vádolja – tudta meg a Nyugat.

Bejcgyertyánoson szándékosan elütötte exe új barátját

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top