Család

4 éves gyerekét vette rá, hogy mobilt és pénzt lopjon az uszodában

Az anya és élettársa arra vették rá a négyéves kisfiút a nagykanizsai uszodában, hogy lopja el egy fiatal lány hátizsákját, a benne lévő pénzzel és mobiltelefonnal.

A már büntetett nő 4 éves kisfiával és többszörösen visszaeső élettársával 2016 júniusában a nagykanizsai uszodába ment. Az uszoda szabadterében pihent egy fiatal lány is, aki néhány percre a pihenőágyon hagyta hátizsákját, benne igazolványával, pénztárcájával és mobiltelefonjával.

A nő és a férfi kifigyelték, hogy a hátizsákra senki sem ügyel, majd rávették közösen nevelt, mindössze négyéves kisfiukat, hogy menjen oda a hátizsákhoz, vegye fel, és vigye oda az anyjának a női öltözőbe.

A fiatal lány észrevette a lopást, és feljelentette a családot. A nő és a férfi ellen a Nagykanizsai Járási Ügyészség kiskorú veszélyeztetésének bűntette, valamint lopás vétsége miatt emelt vádat a Nagykanizsai Járásbíróság előtt. A bűncselekmény törvényi büntetési tétele 1-5 évig terjedő szabadságvesztés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top