Család

Mindenét eladja válása után, mert elege lett a felnőtt létből

Az ausztrál nő az után döntött úgy, hogy új életet kezd, hogy véget ért a házassága. A Facebookon jelentette be, hogy mindenét pénzzé teszi, beleértve méregdrága jegygyűrűjét is, hogy világ körüli útra indulhasson.

“Elegem van a felnőtt létből, épp ezért úgy döntöttem, hogy egy időre elvonulok a világ elől” – írta Facebook-posztjában Jade Green. Mint kiderült, az ausztrál nőt a házasságának vége törte össze annyira, hogy úgy döntött, hátrahagyja régi életét, és világ körüli útra megy.

“Rengeteg szép cuccom van, amiket néhány éve még kincsként őriztem, viszont ma már a házasságomra és a régi énemre emlékeztetnek, ezért szeretnék megszabadulni tőlük” – írta.

Mindenét eladja válása után, mert elege lett a felnőtt létből

Jade Facebook-posztjából kiderül, hogy 20 ezer dollárt érő jegygyűrűjén kívül, eladja mosógépét, a mikróját, egy pár Jimmy Choo cipőt és sok más konyhai eszközét is. “Srácok, ez egy nagyszerű lehetőség, hogy jó áron jussatok hozzá olyan háztartási eszközökhöz, ruhákhoz és más kiegészítőkhöz, amikre régóta vágytok.”

Jade pénteken tette közzé felhívását, és azóta már eladta a tévéjét és a konyhai aprítóját is, de a nagy értékű holmijaira még nem érkezett vevő.

Olvass még több cikket a válásról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top