Család

Máris igazi szabadulóművész a 21 hónapos baba – videó

Meglehetősen aggódnánk ennek a kisfiúnak az édesanyja helyében. A 21 hónapos baba ugyanis nem ismer akadályt, bármilyen rácson képes átmászni szabadulóművészeket megszégyenítő módon. Nagyon cuki videó, de azért nagyon félelmetes is.

Máris elnyerte a nagy szabadulóművész után a Houdini jelzőt a 21 hónapos baba. Nos, csöppet sem véletlenül, mert nincs az a biztonsági rács, amit ő le ne küzdene. Ráadásul még haragudni sem lehet rá, mert végigkacagja a műsort.

A vidám Alice Grey anyukája már extra biztonsági rácsot szereltetett föl, a kis Houdini-baba mégis könnyedén átmászik a nála kétszer magasabb kerítésen is. Hogy mégis hogyan csinálja? Egyszerre bámulatos ügyességgel és egyszerre félelmet keltő bátorsággal.

Egészen döbbenetes, ahogyan kis lábacskáival megkapaszkodik a rácson, és már húzza is föl magát, közben persze fülig ér a szája, rendkívül büszke magára és a mutatványra. Aztán amikor a biztonsági rácson átfordul, pontosan olyan ügyesen ereszkedik le, ahogyan fölhúzta magát. Hogy ez a baba lesz a nem oly távoli jövő falmászó bajnoka, az csöppet sem kérdéses.

Így szabadítja ki magát a 21 hónapos baba

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top