Család

5 jel, hogy még nem kellene összeköltöznöd a pasiddal

Dúl a láv, és ti legszívesebben már az első héten összeköltöztetek volna, hogy a másik arca legyen az utolsó dolog, amit megláttok este, és az első, amit reggel megpillantotok? Azért csak lassan a testtel... – az összeköltözés komoly döntés, és épp ezért nem árt alaposan megfontolni.

1. Még nem volt nagy veszekedésetek

“Mi nem vagyunk veszekedősek.” Ja, persze, csodálatosan hangzik, de esélytelen, hogy leéljetek egy életet vita nélkül, épp ezért nem árt felkészülni rá, ki hogyan kezeli a konfliktushelyzeteket. Ne a közös fészekben derüljön ki, hogy a másik magából kikelve leordítja a fejedet.

2. Nem szívesen mutatkozol smink nélkül a pasid előtt

Tudod, hogy nézel ki reggel, és tény, hogy mindenkinek jól áll az a korrektor és a szempillaspirál, de ha együtt éltek, nem lehetsz állandóan sminkben. Szóval minél előbb barátkozz meg vele, hogy a párod az “igazi arcodat” fogja a leggyakrabban látni, ha az összeköltözés mellett döntötök.

5 jel, hogy még nem kéne összeköltöznöd a pasiddal

3. Nem beszéltetek a pénzügyekről

A romantikus lila ködben többnyire nem esik szó a mocskos anyagiakról, pedig egy közös háztartás fenntartásakor ez elég fontos szempont. Hogy osztjátok el a számlákat, a lakbért, hogy rendezitek a bevásárlást? Ezeket mind mind meg kell beszélni…

4. Még nem utaztatok együtt

A közös utazás nemcsak azért jó, mert felejthetetlen élményt nyújt, hanem azért is, mert nagyon jól megmutatkozik közben a másik ember személyisége. Ha még egy hosszú hétvégére sem utaztatok együtt, mindenképpen várjatok az összeköltözéssel!

5. Nem tudjátok, mik az elvárásaitok

Vagy a másik elvárásai. Mire vágytok, miért akartok összeköltözni? Ki akar kutyát, ki akar gyereket, ki akar házasságot? Oké, tudjuk, hogy ezek nagy dolgok, de az összeköltözés előtt nem árt, ha már ilyen témákról is szó esett.

 

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top