Család

Droggal turbózták a szülinapi tortát Törökszentmiklóson

Unalmasnak tartotta a születésnapi zsúrt a három férfi, ezért úgy gondolta, földobják. A születésnapi tortába tették a drogot, aminek nagyon súlyos következményével nem számoltak.

Január 27-én Törökszentmiklóson a Szivárvány utca egyik házában születésnapi zsúrt rendeztek a szülők. Az unatkozó férfiak kitalálták, valamivel fel kéne dobni a bulit, úgy gondolták, kábítószert tesznek a tortába.

A törökszentmiklósi híradó úgy tudja, csomagküldő szolgálaton keresztül, Kínából rendelték az anyagot, amiről csak annyit tudtak, hogy kellemes hatást vált ki. Nos, nem az történt, amire  számítottak. A drogozott tortából hárman ettek, mindannyiukat életveszélyes állapotban vitték a helyi kórházba.

Az eset kísértetiesen hasonlít az egy évvel ezelőttihez, amikor három fiatalembert és két várandós kismamát vittek drogmérgezéssel kórházba. Az újszülöttek súlyos agykárosodást szenvedtek, elvették a kismamáktól a koraszülött babákat.

Törökszentmiklóson a szülinapi tortába tették a drogot

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top