Család

Nyoma veszett a 17 éves ürömi fiúnak

Hétfő óta nem tudni, hol lehet a 17 éves ürömi fiú. Csiky Ágoston elment otthonról, azóta nyoma veszett. A rendőrség sem talált rá, felkutatásához már a lakosság segítségét is kérik.

A 17 éves fiú február 13-án, hétfőn délután 4 óra környékén Ürömről ment el, nem tudni, hová. Csiky Ágoston ápolt megjelenésű, körülbelül 186 centiméter magas, 80 kilogramm testsúlyú, sportos testalkatú. Haja egészen rövid, világosbarna, arca enyhén ovális, szeme színe barna, arcszőrzete világos.

A fiú eltűnésekor feltételezhetően steppelt, rövid, felső részén sötétkék, alján világoskék, benne neon zöld csíkos dzsekit viselt. A kabát alá szürke, magas nyakú kapucnis pulóverét és farmernadrágot vett föl. Magas szárú bakancsa fekete, sapkája szürke. Fekete-kék kockás hátizsákját is magával vitte.

Hétfőn tűnt el a 17 éves Csiky Ágoston
Hétfőn tűnt el a 17 éves Csiky Ágoston

A Budaörsi Rendőrkapitányság nem talált az eltűnt fiú nyomára, ezért kéri, ha bármilyen információtok van Csiky Ágostonról, azt jelezzétek a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság 06-1-236-2883-as telefonszámán, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöld számán, de tárcsázhatjátok a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét is.

Ürömről tűnt el a 17 éves fiú

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top