Család

Eltűnt egy idős nő Hajdúszoboszlóról

Hétfőn elment valahová, azóta nem találják.

A 73 éves, hajdúszoboszlói Krumpach Ottó Lászlóné 2017. február 20-án tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Az asszony 158-160 centiméter magas, átlagos testalkatú, haja szőke, vállig érő. Az eltűnésekor viselt ruházatára vonatkozóan nincsenek információk.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információt tud adni, jelentkezzen személyesen a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Hajdúszoboszló, Rákóczi utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es “Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli. 

police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top