Család

Komoly autóbalesete sem akadályozhatta meg abban, hogy megkérje barátnője kezét

A fiatal amerikai férfi kórházi ruhában, begipszelt karral ereszkedett térdre választottja előtt. Mondanunk se kell, egy szem sem maradt száraz a teremben.

A megható pillanatról, ahogy a Tennesseeben élő férfi némi segítséggel féltérdre ereszkedik, és megkéri barátnője kezét, az egyik szemtanú készített megható videót. És bár a közzététel óta a felvétel villámgyorsan terjed az interneten, a főszereplőkről viszonylag keveset tudni.

Az ABC News amerikai hírcsatorna tudósításából kiderült, a fiatal férfi épp barátnőjéhez igyekezett, mikor komoly autóbalesetet szenvedett. A sérülései miatt mentőt hívtak hozzá, akik a balesethez legközelebbi kórházba szállították őt, hogy elássák a sérüléseit. Ide érkezett meg nem sokkal később a barátnő is.

Mikor megtudta, hogy barátnője a kórházban van, a férfi – a kórházi dolgozók segítségével – sietett őt üdvözölni. És erre a pillanatra időzítette a lánykérést is, íme:

 

Olvass még több cikket eljegyzésekről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top