Család

A virtuális orális szex már lehetséges, csak egy mobil kell hozzá

A CamSodára azt is "feltölthetjük", mi hogyan szeretjük az orális szexet, egy segédeszköz segítségével pedig meg is tapasztalhatjuk mások kedvenceit.

A CamSoda ötletgazdái csak úgy hivatkoznak oldalukra, mint a női orális szex iTunesára. A dolog találó: az oldal lényegében egy adatbázis, ahová bárki feltöltheti preferált orálisszex-rítusát, mások programjai pedig letölthetőek, és egy segédeszközzel át is vihetőek a valóságba.

A virtuális orális szex lehetséges, és csak egy mobil kell hozzá

A dolog első fele mondjuk elég vicces: ahhoz, hogy rögzítsük saját orálisszex-programunkat, végig kell nyalnunk mobilunk képernyőjét. Oké, lehet ujjal is csinálni, de realisztikusabb a dolog, ha a nyelvünket használjuk! Ha pedig a valóságban tapasztalnánk pornósztárok vagy mezei háziasszonyok kedvenceit, be kell szereznünk a Lush névre keresztelt, Bluetooth irányítású szexjátékot, ami képes a mobillal összeköttetésben “lefordítani” a feltöltött fájlokat.

A programok letöltése egyébként 99 centbe kerül, de márciusban a Women’s History Monthra hivatkozva ingyenes. 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top