Család

A rövid haj szuperszexi – előtte-utána fotókkal bizonyítjuk

Egy alapos hajvágás szinte új embert csinál a frizura viselőjéből. Mutatunk most 15 képet, ami kiválóan bizonyítja, hogy nem csak a hosszú haj lehet állati szexi és nőies.

Utoljára akkor váltottam hosszúról rövid hajra, amikor érettségiztem. Kimondani is fáj, de ez húsz évvel ezelőtt történt. A felnőtt élet kapujában állva úgy éreztem, a külsőmön is drasztikusan meg kell változtatnom valamit, ami az új kezdetet szimbolizálja majd. Hátközépig érő göndör hajamat ezért levágattam csutkára. Vagyis körülbelül olyan rövidre, mint amilyen Maggie szexi frizurája volt a Miért éppen Alaszkában. Kábé egy hétig élveztem is a helyzetet, de aztán meguntam. Zavart, hogy nem tudom variálni, és egy kicsit úgy éltem meg, mintha elvesztettem volna a védjegyemet, amit a hosszú, göndör hajam jelentett.

De ez persze nem törvényszerű, vannak csajok, akiknek szuperül áll a rövid haj, mert lágyak a vonásaik, szépen ívelt, nagy szemük van, amit csak kiemel a rövid frizura, és csak úgy süt róluk a nőiesség, a szexualitás. Hoztunk most pár előtte-utána fotót, hogy mindenki értse, miről beszélünk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top