Család

Gyerekeket zaklatott egy pszichiátriai beteg

Négy gyereket bántalmazott egy pszichés beteg egy környei buszmegállóban. Ketten szöktek meg a tatabányai pszichiátriáról, mindkettejüket visszavitték.

A Tatabányai Rendőrkapitányság könnyű testi sértés megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 33 éves tatabányai lakos ellen – írja a Police.hu.

A gyanúsított 2017. március 30-án 15 óra 30 perckor egy környei buszmegállóban négy gyermeket ruhájuknál és hajuknál fogva megfogott, illetve egyiküket nyakánál fojtogatta.

A körzeti megbízottak a bűncselekmény elkövetőjét és párját 2017. április 2-án 22 óra 30 perckor Környe külterületén, a 2135-ös számú úton igazoltatták.

A rendőrök megállapították, hogy a nő és a 41 éves férfi cselekvőképességet kizáró gondnokság alatt állnak, ellenük eltűnés miatt körözés van érvényben. A pár engedély nélkül távozott a tatabányai mentálhigiénés és rehabilitációs intézményből.

A rendőrök a két körözött személyt a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították, majd a nőt gyanúsítottként kihallgatták.

A körzeti megbízottak a nyomozati cselekmények lefolytatását követően a betegeket tartózkodási helyükre vitték, és gondozójuknak sérülésmentesen átadták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top