Család

Megkínozta exét a nő, hogy fogadja őt vissza

Meglehetősen brutális módon próbálta rávenni egykori élettársát egy Heves megyei nő arra, hogy kezdjék újra a kapcsolatukat.

Egy 37 éves nő 2016 nyaráig élt élettársi kapcsolatban egy Tisza menti faluban a nála kilenc évvel fiatalabb sértettel, akitől 8 évig tartó együttélésük megszakadása után elköltözött.

Július végén azonban a nő, egy délutánon – tíz közös kutyájuk meglátogatásának ürügyén – felkereste korábbi partnerét. Hívatlanul bement a házába, volt élettársát belökte a fürdőszobába és magukra zárta az ajtót. A mosdóban a földre nyomta a sértettet, rátérdelt, és a magával hozott zsineget a torkára hurkolva faggatni kezdte, hogy kivel létesített újabb szerelmi kapcsolatot, illetve kérlelte, hogy fogadja őt vissza. Eközben hol szorosabbra húzta, hol lazábbra engedte a köteléket áldozata nyakán. Amikor valamennyi kérdésére számára kedvező feleletet kapott, lazított a hurkon, ekkor a sértett levette magáról a zsineget és kidobta az ablakon. A vádlott azonban tovább bántalmazta, a haját tépte, többször a falnak és a ruhaszárítónak lökte, majd a ruháját is leszakította róla. A több mint három órán át tartó vallatást és bántalmazást a vádlott csak akkor hagyta abba, amikor egykori élettársa a szerelméről biztosította.

A bántalmazott sértett 8 napon belül gyógyuló, könnyebb sérüléseket szenvedett.

A Hevesi Járási Ügyészség az elkövetőt a sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntettével, valamint könnyű testi sértés vétségével vádolja. Az ügyészség a vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabására tett indítványt, valamint arra, hogy a bíróság – mellékbüntetésül – határozott időre tiltsa el a közügyek gyakorlásától, és kötelezze a százezer forintot meghaladó bűnügyi költség megfizetésére is. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top