Család

Pesterzsébetről tűnt el 13 éves Adrienn

A 13 éves budapesti diáklány hétfőn délután tűnt el. Azóta életjelet sem adott magáról, nem tudni, hol lehet.

A 13 éves lányt április 10-én hétfőn délután 2 óra környékén Pesterzsébeten látták utoljára, azóta nyoma veszett, nem tudni, hol lehet. Buri Adrienn semmilyen életjelet nem adott magáról, és a rendőrségi nyomozás sem vezetett eredményre. Éppen ezért a rendőrség már a lakosság segítségét is kéri a diáklány felkutatásához.

Buri Adrienn 170 centiméter magas, normál testalkatú lány, szeme és haja is barna színű. Eltűnésekor fehér hosszú ujjú pólót, fekete farmernadrágot viselt, magával vitte nagy méretű fekete táskáját is.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, ha láttátok Adriennt, vagy tudjátok, hol lehet, merre járhatott, illetve bármilyen használható információval rendelkeztek róla, hívjátok a rendőrség elérhetőségeit. Tárcsázhatjátok az ingyenes 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöld számot és a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok bármelyikét is.

Nem találják a 13 éves Buri Adriennt
Nem találják a 13 éves Buri Adriennt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top