Család

Transznemű anyuka is szerepel a Dove legújabb kampányfilmjében

A Dove legújabb kampánya megkísérli újradefiniálni, mit jelent anyának, illetve "igazi anyának" lenni, és a válasz valójában nagyon is egyszerű.

A tudatos, jó ügyeket megcélzó Dove újabb szuper kampányfilmmel állt elő, melyben az anyaság kérdéskörét boncolgatja néhány “szokatlanabb” anyukával. A szokatlanság persze itt inkább a klasszikus szerepektől való eltérésben jelenik meg, egyébként semmi szokatlan nincs néhány nőben, akik szeretik a kisbabájukat meg még egy rakás más dolgot az életben.

A kisfilmben feltűnik egyedülálló anyuka, a gyerek mellett hegymászásért lelkesedő fiatal mama, és talán a leglátványosabban tabudöntögető – egy transznemű anyuka is.  

A kampány üzenete egyébként végtelenül egyszerű, bár ettől függetlenül azért irtó fontos: rengeteg módja van az anyaságnak és a gyereknevelésnek, de nincs olyan, hogy “jó” és “rossz” – mindenkinek úgy kell csinálnia, ahogy ő jónak látja, ahogy hozzá passzolnak a dolgok.

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top